Saturday, February 6, 2010

LAWATAN SEKRETARIAT WANITA PAKATAN RAKYAT PADA 3/2/2010 DAN 4/2/2010Sekretariat Wanita Pakatan Rakyat meneruskan agenda melawat hospital dan rumah kebajikanbagi mengisi program 1 tahun rampasan kuasa di Perak.Lawatan ke 2 ialah ke Hospital Ipoh, Rumah Orang Tua Jelapang dan Menglembu pada 3/2/2010. Rombongan sekretariat di sertai oleh kepimpinan wanita ketiga2 parti dan diserikan lagi dengan kehadiran Datin Seri Fatimah Taat, isteri YB DS Nizar Jamaludin.

LAWATAN SEKRETARIAT KE HOSPITAL TELUK INTAN 4/2/2010


Pada 4/2/2010 pula rombongan Sekretariat Wanita PR Perak telah melawat Hospital Teluk Intan. Ia telah diketuai oleh Ketua Dewan Muslimat PAS Perak, Ustazah Bariah Alang Sapri, Ketua Wanita PKR Perak Puan Fatmawaty, dan YB Lim Pek Har ADUN DAP serta Puan Hajjah Faridah Rajiah, isteri ADUN Changkat Jong yang juga merupakan AJK Mslimat negeri dan Timbalan Ketua Muslimat Teluk Intan. Turut serta ialah beberapa orang AJK Dewan Muslimat PAS Kawasan Teluk Intan.
Rombongan telah melawat ke Wad 4A bahagian pesakit wanita di mana penyampaian sumbangan hadiah berupa biskut dan buah limau sempena sambutan Tahun Baru Cina yang bakal tiba.


LAWATAN KE HOSPITAL MANJUNG 4/2/2010


No comments:

Post a Comment